Wednesday Puzzle Answers 12/19/18 – Blueberry Lane Shop
Cart 0

Wednesday Puzzle

Answers to this Week's Puzzle

#1. Twelve Months

Answer: YEAR

#2. Our Planet

Answer: EARTH

#3. Water Vapor

Answer: STEAM

#4. Holds Up a Sail

Answer: MAST

#5. Large Town

Answer: CITY

#6. Warmth

Answer: HEAT

#7. Bashful

Answer: SHY

#8. Take a Nap

Answer: REST



Shipping Cost and Taxes

Select Shipping Options

Zipcode entered is not valid

Subtotal : -
Estimated Shipping Cost : -
Estimated Taxes : -
Estimated Order Total : -

Put Shipping and Tax Calculator After or Before This Element

x
After Selected Element
Before Selected Element

Calculator cannot be displayed near the selected current element. Please select another element!