Wednesday Puzzle Answers 1/23/19 – Blueberry Lane Shop
Cart 0

Wednesday Puzzle

Answers to this Week's Puzzle

#1. A Happy Nut

Answer: Almond Joy

#2. Spicy Mexican Dish

Answer: Hot Tamales

#3. What Pitchers Stand On

Answer: Mounds

#4. Big Fat Lies

Answer: Whoppers

#5: Peanuts Character

Answer: Peppermint Patty

#6: Taste the Rainbow

Answer: Skittles

#7: Employees Favorite Day

Answer: Payday

#8: Secretive Laugh

Answer: Snickers

#9: D'Artagnan's Friends

Answer: Three Musketeers

#10: Legendary Baseball Superstar

Answer: Baby Ruth



Shipping Cost and Taxes

Select Shipping Options

Zipcode entered is not valid

Subtotal : -
Estimated Shipping Cost : -
Estimated Taxes : -
Estimated Order Total : -

Put Shipping and Tax Calculator After or Before This Element

x
After Selected Element
Before Selected Element

Calculator cannot be displayed near the selected current element. Please select another element!